PowerISO 2017 Full 6.9 Türkçe 32 ve 64 Bit

https://korsanlimani.com/wp-content/uploads/2017/07/pn5wlr7.png
https://korsanlimani.com/poweriso-2017-full-6-9-turkce/

PowerISO 2017 Full 6.9 Türkçe 32 ve 64 Bit


Not ;32 ve 64 bit için ayrı ayrı kurulum dosyaları bulunmaktadır. Keygen içerisindedir. Anti virüs programını kapatıp lisans oluşturabilirsiniz.


PowerISO ile imaj dosyalarını açabilir yani indirdiğiniz .iso oyunları kurabilir, işletim sistemleri için format dosyalarını düzenleyebilirsiniz. Ayrıca ekleme çıkarma yapabilirsiniz.Aynı zamanda sıkıştırma, şifreleme, ayırma, format dönüştürme başka disklerin üzerine yazma gibi aklınıza gelebilecek tüm işlevleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Blu-Ray disk işlemlerinizi de yapabilirsiniz


PowerISO ISO ve BIN dışında popüler tüm disk imajı dosya türlerini destekler. Tek bir bilgisayarda 8’e kadar sanal sürücü açabilirsiniz ve hepsini aktif olarak kullanabilirsiniz. Gelişmiş ve sade arayüzü sayesinde bütün işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra bu programı tüm dünya dillerinde kullanabildiğiniz gibi Türkçe olarak kullanabilirsiniz.


Geliştirilmesine sürekli devam edilen bu uygula torrent oyun indiren, Bluray Film indirip izleyen ve bazı tasarım-geliştirme programları kullanan kişiler için gayet faydalı bir araçtır.


Yeni ve güncel sürümleri için www.korsanlimimani.com web sitemizi takip etmeyi unutmayın.



.iso açma, iso nasıl açılır, iso yazma programı, PowerISO, PowerISO indir, PowerISO serial key, PowerISO türkçe full

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows + Office Re-Loader Activator v3.0 Full

WinRAR 5.40 Full Türkçe 2017 Orjinal 32×64 Bit

PcUnlocker Full İndir